in

Кобилкина за втория развод: Аз от 20 години съм във връзки, той – също (ВИДЕО)

Снимка: Facebook / Наталия Кобилкина

Скандалната сексоложка Наталия Кобилкина надигна завесата над втория си развод. Тя разказа в подробности, как се е стигнало до него. Уточни, че не е жена за един мъж за цял живот и че в момента има нужда да е сама. Този период от живота й тя определи като „междумъжие“ и смята за един от най-хубавите.

Припомняме Ви, че преди дни стана ясно, че Кобилкина се е развела за втори път след 6 годишен брак с гърка Такис. Преди това тя е била съпруга на Делчо Делчев.

„И двамата не сме били сами – аз от 20 години съм във връзки, той – също. Буквално искахме да поживеем сами, няма да се изненадам, ако след години пак се съберем. В момента имам нужда да съм сама. В момента не искам сериозна връзка, имам нужда от връзка със себе си“, обясни пред бТВ сексоложката.

На 5-годишния Филип двамата с Такис са обяснили, че двамата много го обичат и това никога няма да се промени, че ще има две къщи и много ще пътува. Разбрали са се, че пред детето никога няма да говорят лошо един за друг.
Кобилкина е предложила развода, а съпругът й е приел с облекчение това предложение.

Тя призна, че има критици, който казват: „Какъв терапевт си, ти един мъж не можеш да задържиш“. „Принципно не мисля, че съм жена за един мъж цял живот. Уважавам и подкрепям жени, които го могат, но това не е моята история“, отговаря сексколожката не тези критики.

Вижте какво още каза Кобилкина във видеото тук:

По публикацията работи: Венета Николова

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/