in

Неадекватен шофьор срази всички на пътя: Кара в насрещното и всички го заобикалят (ВИДЕО)

Кадър: Facebook/N. Kioseva

Шофьор с автомобил с хасковска регистрация изуми всички свои колеги на пътя с „майсторските“ си изпълнения и „шофьорски умения“. Много очевидци го заснеха и качиха видеа с него в интернет пространството, удивени от случващото се.

Шофьорът решително кара в насрещното, а в случай че се наложи да заобиколи някоя кола, после веднага се връща обратно в насрещното. Налага се и много други коли да заобикалят него, в опит да избегнат сблъсък, като дори се отклоняват от пътя и падат в поляните край шосето. Това обаче не спира устремения шофьор, който продължава по пътя си, както само той си знае.

Жената, заснела едно от видеата твърди, че веднага е подала сигнал в полицията и се очаква реакция.

Много фейсбук потребители се пошегуваха в коментарите, че шофьорът зад волана на хасковския автомобил, най-вероятно си мисли, че се намира в Англия. Други пък са убедени, че е бил пиян.

Полицията е установила водача, който е открит да спи в жилището си в Хасково. Взетата му проба е била положителна за алкохол. Колко точно са промилите предстои да бъде потвърдено. Ще му бъдат съставени и няколко акта. Предаден е на прокуратурата.

Очакват се подробности по случая.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.