in

Това е шофьорът, карал в насрещното, когото всички коли заобикаляха: Пил само една чаша ракия и не се чувствал пиян (ВИДЕО)

Колаж: "Нова Варна"

Вчера ви съобщихме за шофьор с автомобил с хасковска регистрация, който буквално изуми всички свои колеги на пътя с „майсторските“ си изпълнения. Много очевидци заснеха „шофьорските умения“ на мъжа и качиха видеа в интернет, които за броени минути станаха вайръл в мрежата.

Шофьорът устремено караше в насрещното, като караше вругите автомобили на пътя да го заобикалят. Няко дори бяха принудени да се отклонятъ от пътя и да падат в поляните край шосето. Мъжът създаде множество предпоставки за ПТП.

Неадекватен шофьор срази всички на пътя: Кара в насрещното и всички го заобикалят (ВИДЕО)

Кадър: Facebook/N. Kioseva

Шофьорът карал колата в продължение на 20 километра, криволичейки по пътя край Хасково и за малко не предизвика десетки катастрофи. Вече има съставен акт и водено съдебно дело.

Оказва се, че шофьорът е разбрал какво се е случило, чак като е видял заснетото видео. Пробата му за алкохол е отчела 2,62 промила.

Пред Нова телевизия 61-годишният Ахмед Хасан споделя, че е пил ракия на село. „Само една чаша беше, не се чувствах пиян. Помня по едно време, че излизах от пътя. Съжалявам много, не помня преди да съм се качвал да карам пиян“, споделя той.

Назифе Шукри споделя, че след рисковото шофиране мъжът ѝ се е прибрал да спи. „Беше легнал на дивана и като го попитах защо не е на леглото, той каза, че така иска. По това разбрах, че е пиян. И преди пиеше много“, каза тя.

Ахмед в момента не е арестуван заради здравословен проблем. По разказите на свидетелите е започнало разследване, взета му е книжката и са му свалени номерата. Предстои прокуратурата да прецени дали да му повдигне обвинение.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/