in

Джони Деп пострада: Отлага свои участия

Кадър: Youtube/The Late Latee Show

Световноизвестният и любим на милиони хора по света актьор Джони Деп е счупил глезена си, което е наложило отлагане на много негови участия. В момента Деп си почива, за да могат да преминат без проблем бъдещите му участия в Европа, включително и в България

Американският актьор Джони Деп си е счупил глезена, съобщи „Ти Ем Зи“. Според медията американските фенове на зездата ще трябва да изчакат, преди да го видят на живо.

Това е така, тъй като като фрактурата, която Деп е получил налага отлагане на концертите в САЩ.

Източници, близки до актьора, са казали пред „Ти Ем Зи“, че „Джони и групата „Холивуд Вемпайърс“ отлагат участията си заради лекарски препоръки“.

Според медията Джони Деп е наранил глезена си по време на публичните изяви в Кан, а след това е задълбочил травмата по време на концерт в памет на Джеф Бек.

Джони Деп планира да си почине, за да може европейските му участия да минат безпроблемно. Те ще се случаъ през месец юни и включват концерт в българската столица София на 12 юни.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/