in

Коста Стоянов, „Възраждане“: Варна се управлява некомпетентно и много отдавна трябваше да има много повдигнати обвинения

Снимка: Facebook/Коста Стоянов

Коста Стоянов от „Възраждане“ изрази своята позиция, след като варненският кмет Иван Портних получи призовка от Окръжната прокуратура във Варна.

„За пореден път се потвърди това, което ние от „Възраждане“ повтаряме от 10 години. Варна се управлява некомпетентно и много отдавна трябваше да има обвинени за това“. Това написа във Фейсбук народният представител от „Възраждане“ Коста Стоянов, по повод излязлата в медиите информация, че прокуратурата повдига обвинения на кмета на Варна.

Прокуратурата с призовка за кмета на Варна Иван Портних

Коста Стоянов, подчерта, че единствената добра новина за варненци е тази, че след няколко месеца ще имат възможност да сменят модела на управление на морската столица.

„Някои ще кажат, че това си избра Варна преди 4 години. Добрата новина е, че след няколко месеца ние варненци ще можем отново да изберем кмет, който този път да ходи постоянно на работа. Да работи за всички варненци, а не само за определени кръгове.

Ще имаме възможност да използваме всички ресурси на общинския бюджет, за да превърнем нашата Морска столица в един модерен град“, категоричен бе Коста Стоянов.

Той посочи, че от „Възраждане“ искат веднага кметът да си подаде оставката.

„Но тъй като той по всяка вероятност няма да го направи, ще поискаме Прокуратурата да го отстрани от поста, за да не се възползва от позицията, която заема, за да прикрие следите си и да извърши нови престъпления“, каза в заключение депутатът от „Възраждане“.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.