in

Млад мъж от Варна се нуждае от помощ в борбата с коварна болест: Необходимата сума е непосилна за него

Снимка: Facebook/С. Атанасов

Млад мъж от Варна моли за помощ. Той сподели, че се нуждае от лечение на бързо инвалидизиращото заболяване, което го застига. Мъжът разказва, че има насрочена дата за прием в болница на 15.08.2023 г., но за целта е необходима непосилната за него сума от 50 000 евро, тъй като Здравната Каса не подпомага това лечение. 

Ето и призивът на мъжа:

„Моля Ви, помогнете ми. Казвам се Стоян Анастасов и съм на 28 год. Обръщам се към вас с молба за помощ в събирането на средства за моето лечение. Когато бях на 22 год. ми поставиха стряскащата диагноза МС (множествена склероза). Това е автоимунно заболяване, което засяга централната нервна система. В последните години много бързо състоянието ми се влошава, въпреки всичките ми усилия и усилията на специалистите, което налага спешната нужда от AHSCT терапия (Това е посредством химиотерапия и присаждане на стволови клетки). Шансовете за успех са 90-95% от статистиката за последните 10год. Имам насрочена дата за прием за 15.08.23год., но сумата от 50 000€ е непосилна за мен. Затова ще съм много благодарен, ако споделите линка на кампанията с приятели и семейство, и да ме подкрепите. Вярвам, че с ваша помощ ще събера необходимата сума за терапията и да получа шанс за качествен живот. Благодаря Ви много за вашата подкрепа и съпричастност към борбата за здравето ми“.

ДАРИТЕЛСКА БАНКОВА СМЕТКА:

IBAN: BG73UNCR70001525317936
титуляр: СТОЯН НАСКОВ АНАСТАСОВ

основание: ДАРЕНИЕ

PayPal: StoyanAnastasov94

Facebook: Да помогнем на Стоян да върне живота си

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.