in

Извънредно: Прокуратурата поиска имунитета на депутат за блудство с дете

Снимка: "Нова Варна"

Пореден скандал на политическата сцена у нас. Образувано е досъдебно производство, в което се твърди, че са събрани доказателства за това, че депутат е извършил действия, с цел да възбуди полово желание без съвкупление по отношение на дете на 14 години. По тази причина прокуратурата предложи на Иван Гешев да внесе искане за привличане към наказателна отговорност на депутата

Софийската градска прокуратура (СГП) предложи на главния прокурор Иван Гешев да внесе мотивирано искане до парламента за даване на разрешение за привличане към наказателна отговорност на Д. А., депутат в 49-ото Народно събрание.

Депутатът с поискания имунитет заради блудство с дете: В дъното на това нещо стои моят развод. Нищо от казаното не е вярно (ВИДЕО)

По информация на Нова телевизия става дума за народният представител от ГЕРБ-СДС Даниел Александров.

Предложението е изготвено от наблюдаващия прокурор в СГП във връзка с образувано на 31.05.2023 г. досъдебно производство и в него се сочи, че събраните доказателства са достатъчни за привличане в качеството на обвиняем на Д. А.

Наблюдаващият прокурор е счел, че в хода на разследването са събрани доказателства за това, че на 7 май в Бистрица, Д. А. чрез употреба на сила, извършил действия, с цел да възбуди полово желание без съвкупление по отношение на лице, навършило 14-годишна възраст.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.