in

Ал Пачино с първи коментар, след новината, че ще става баща на 83-годишна възраст

Кадър: Youtube/CBS Sunday Morning

Припомняме, че към края на месец май стана ясно, че суперзвездата Ал Пачино ще става баща на четвъртото си дете. Актьорът в момента е на 83 години, а приятелката му – на 29 години. Имаше множество спекулации и слухове, които се тиражираха, че Пачино всъщност не бил във възторг от новината. Той обаче сложи край на мълчанието си след новината и обяви, че случващото се е много специално за него, като тези думи опровергаха всички слухове

83-годишният Ал Пачино изрази задоволството си от факта, че е станал баща на късен етап от живота си, като за първи път наруши мълчанието си относно бременността на 29-годишната си приятелка, за да разкаже колко „специално“ е четвъртото му дете, съобщава Daily Mail.

Ал Пачино пак ще става баща: 83-годишният актьор чака четвърто дете

Емблематичната филмова звезда сподели истинските си мисли за предстоящата поява на четвъртото си дете – първото му с приятелката му Нур Алфала – докато се разхождаше в Лос Анджелис в понеделник, когато прекрати всякакви слухове за драма около обявяването на бременността.

Всъщност Ал Пачино, който има още три деца от две жени, побърза да изясни колко значима е тази бременност за него, именно защото е настъпила толкова късно в живота му.

„Много е специално“, отговори той на въпрос относно това дали е развълнуван, че ще посрещне още едно бебе.

„Винаги е било. Имам много деца. Но това е наистина специално, защото идва в този момент“, посочва Ал Пачино.

Звездата добавя още и това, че все още не знае какъв е полът на бебето.

Радостният отговор на Ал Пачино на новината за бебето на приятелката му идва на фона на яростни спекулации и слухове за обстоятелствата на бременността и сякаш оборва съобщенията, че актьорът не е бил във възторг, когато му е била съобщена новината, че Нур очаква дете.

Превод и редакция: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/