in

Момче от Варна: Съученици ме пребиха заради 40 лв. Спукаха ми далака (ВИДЕО)

Колаж: "Нова Варна"

Разтърсваща история от Варна. Ученик разказва, че е бил зверски пребит от съученици, защото дължал 40 лв., които не върнал на време. Майката на момчето иска нападателите да си получат заслуженото. 

„Момчето, на което дължах 40 лв., се беше уговорило с друго момче, което е по-голямо от мен. Извикаха ме уж да се сдобрим, защото тогава бяхме скарани. Двамата ме извикаха зад блока. Поговорихме, но щом приключи разговорът, внезапно единият започна да ме рита. Имаше три удара”. Това разказа в ефира на Нова телевизия пострадалият Мануел Петров.

По думите му той не усетил веднага, че далакът му е разкъсан. „Разбрахме за сериозността на ситуацията, когато отидохме в болницата. Преди това не усещах болка и можех да се движа”, посочва момчето.

„Двамата нападатели бяха извикани в полицията на разпит. И нищо. Случаят се разследва от Трето РУ във Варна”, заяви майката на Мануел Елка Куртанова.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/