in

Евгени Минчев попиля участниците в София Прайд: Съжалявам, но не съм част от вас, мили братя и сестри

Снимка: Facebook/Evgeni Minchev PR

Лорд Евгени Минчев скочи на София Прайд с остра критика. Парадът ще се съвсем скоро – на 17 юни. По тази причина Лордът реши да изкаже личното си мнение за предстоящото. „Хора, не съм един от вас. Съжалявам“, бяха думите, с които той започна своя публикация в социалната мрежа Фейсбук. По думите на Лорд Евгени Минчев едно е да си хомосексуален, а съвсем друго – „джендър еничар“

Той заяви, че не го интересува дали ще има парад или не, а кой ще бъде на него и кого обществото ще припознае след подобни изяви.

„Има ли сред тези манифестиращи отлични лекари, учители, научни работници, поети и интелектуалци. Има ли политици, заявили различната си ориентация? Има ли влиятелни хора, които да заявят пред света, че гей обществото се нуждае от допълнителна легитимация и привилегии. И да обясни точно какви. Иначе, да си развяваш байряка веднъж годишно, охраняван и подкрепян от дипломати и политици е крайно безвкусно“, посочи Минчев.

Според него е крайно безвкусно и това обществото да продължава да мисли, че хомосексуалните са „зле боядисани фризьорчета, фитнес плашила, продавачи в мол, сервитьори в пицария. Точно онова, което съм виждал да съставлява този парад. Крачат джендър еничари, отнети от същинската си същност, запокитени в кремаво-розовите обещания на неясното“.

„В този смисъл – сори, но не съм част от вас, мили братя и сестри. Манифестирайте си, но манифестирайте с кауза, а не с блуждаещи погледи, долнопробна шарения и шум. Искате да се жените – оженете се. Не могло в България, няма и да може в скоро време. Идете в Англия, намерете си мъж, ако не, вземете си оттук и се омъжете там“, добави Лордът.

Той е на мнение, че ако нещата се правят малко по-деликатно и вежливо спрямо общественото мнение, ще добият резултат.

„Сложете по една народна носия, извадете български флаг, докарайте висши църковни дейци, докарайте майките си най-вече. Майките трябва да бъдат осведомени как да постъпят, ако децата им са такива. Запознайте ни със себе си, вместо да ни отблъсквате. Весел парад!“, посочи още Евгени Минчев.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.