in

Мъж в столицата за случка в детска градина: Видях как медицинска сестра удря с раница детенце по главата (ВИДЕО)

Снимка: Pixabay

Родители сигнализират за насилие в детска градина в софийския квартал „Възраждане”. Хората твърдят, че на 5 юни медицинска сестра умишлено ударила с раница по главата момиченце на 2 години и два месеца. Родител на друго дете станал свидетел на случката. Щом човекът видял случващото се и попитал какво става, медицинската сестра казала, че не издържала повече

„Около 16:40 ч. дойдох да попълня две заявления. Докато пишех, видях медицинската сестра Кинова с група деца, чух викове от нейна страна, обърнах се и видях как удари с раница детенцето по главата“, споделя пред Нова телевизия мъжът, подал сигнала.

По думите му жената умишлено е посегнала на момиченцето. Когато я попитал какво прави, тя отговорила, че не издържа повече.

„Потърсих за реакция директорката, подадохме официален сигнал към нея, Столичната община и Агенцията за закрила на детето“, заяви бащата на удареното момиченце.

Това не е първият случай на вербална или физическа агресия от страна на медицинската сестра, която ще бъде освободена от работа.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/