in

Доналд Тръмп: Свидетели сме на най-злата и отвратителна злоупотреба с власт в историята на САЩ

Кадър: Youtube/Người Miền Tây/Fox News

Бившият президент на САЩ излезе с гръмко изявление. По негови думи виждаме „най-злата и отвратителна злоупотреба с власт в историята на САЩ“. Тръмп заяви, че се опитват да го арестуват по „фалшиви и изфабрикувани обвинения“

„Днес сме свидетели на най-злата и отвратителна злоупотреба с власт в историята на нашата страна. Вие виждате как един корумпиран действащ президент арестува най-големия си политически опонент по фалшиви и изфабрикувани обвинения, за които той и много други президенти биха били виновни точно по средата президентски избори, на които той губи много лошо”, заяви Доналд Тръмп, след като пледира невинен по всичките 37 повдигнати му обвинения във връзка с незаконно съхраняване на високо класифицирани документи, свързани с националната сигурност.

Тръмп е обвинен и за това, че е излъгал федерални агенти, които са искали да приберат документите. Той става първият президент на Съединените щати с повдигнати федерални обвинения.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.