in

Бик опита да влезе в магазин за козметика: След като не го пуснаха остави „изненада“ отпред. За подкрепление дойде цяло стадо (ВИДЕО)

Колаж: "Нова Варна"

Упорит бик се опита да влезе в голям магазин за козметика в София, но уви, не го пуснаха. На видео, заснето от очевидец се вижда как в кадър се появява и мъж (вероятно охранител), който започва да вика „чиба“ на животното, за да го изгони, тъй като то упорито блъска с рога по прозорците на магазина

Култовата ситуация се разигра в района на търговски комплекс на булевард „Ботевградско шосе“, съобщава Телеграф.

След неуспешния опит за влизане в магазина животното решава да си отмъсти като се изхожда до търговския обект. След това започва да мучи и се отправя към паркинга пред търговския обект.

В далечината обаче, се вижда как цяло стадо приижда към паркинга. Животните започват да бягат и да се гонят измежду паркираните коли, а софиянци остават без думи и застават като замръзнали. За щастие нито едно от животните не нападна хората на паркинга.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.