in

Шофьор на камион без книжка блъсна стълб и остави цяло село без ток

снимка: Pixabay

Стана ясно, че неправоспособен водач на тежкотоварен автомобил се е ударил в стълб в Шуменско, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Шумен. Заради това се е нарушило електроподаването на село Косово.

В ранния следобед е приет сигнал за камион, който се ударил в уличен стълб в село Марково. 40-годишен мъж е загубил контрол над него, след което се е ударил последователно в бордюр, в дърво и уличен стълб. Шофьорът казал пред полицаите, че е имал проблем със спирачките.

Той и спътникът му са откарани с лек автомобил в шуменската болница за преглед, където е установено, че водачът е с фрактура на бедро и счупена кост на пета, а пътникът – с фрактура на носа.

Мъжът зад волана е неправоспособен, а управляваното от него моторно превозно средство – без застраховка „Гражданска отговорност“.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/