in

Карък във Варна: Това е мъжът, който държи рекорд за фишове за чужди нарушения (ВИДЕО)

Кадър: Vbox7/Здравей България

Варненец заяви, че има около 50 фиша само за последните 14 години, всеки от които е между 20 – 50 лв. Последните получени 8 фиша са за неправилно паркиране на чужди автомобили

Мъж от Варна държи рекорд по издадени на негово име фишове и глоби, но за чужди нарушения. Потърпевшият се е превърнал в редовен клиент на данъчните и на частните съдебни изпълнители. Абсурдът продължава цели 15 години.

„Около 50 фиша имам само през последните 14 години от Областна дирекция на МВР-Варна и от Общинска полиция, отделно имам и още десетки фишове от областни дирекции на МВР от други региони. Стойността на всеки фиш е между 20 – 50 лв. Веднъж подадени в НАП обаче започват да текат лихви”, коментира Николай Тодоров пред Нова телевизия.

Той коментира още, че са изпратени за събиране на публичен изпълнителен могат да изземат движимо и недвижимо имущество във всеки един момент.

Сега той е получил 8 фиша за неправилно паркиране на чужди автомобили, без кракът му да е стъпвал в тях.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/