in

Макрон бе заснет в необичайна светлина (ВИДЕО)

Кадър: Youtube/The Telegraph

Френският президент Еманюел Макрон бе заснет в необичайна за него светлина, а именно надигайки смело бутилка бира и изпивайки я на екс. С това той отпразнува титлата на ръгби отбора на Тулуза.

През уикенда френският президент Еманюел Макрон изпи на екс цяла бутилка бира пред радостните играчи на ръгби, съобщава Дейли Мейл.

45-годишният президент наклони глава назад и изпи една бира в съблекалнята на Тулуза след драматичната победа на отбора над Ла Рошел с 29:26 – победа, която му донесе титлата във вътрешното първенство.

Когато Макрон удари празната бутилка обратно в плота, той бе посрещнат с бурни възгласи от треньорския щаб и играчите на Тулуза след победата им във финала на френската Топ 14 на „Стад дьо Франс“ в събота вечер.

След това Макрон, който наблюдаваше мача от ВИП салона, беше видян да се усмихва широко и да стиска ръцете на ръгбистите.

След това играчите и персоналът се съгласиха да дадат „обет за мълчание“ по повод изцепката на Макрон, съобщава Le Figaro. Но кадрите се появиха по френските телевизионни канали, след което станаха популярни в социалните мрежи.

Реакциите във връзка с постъпката на Макрон бяха разнопосочни – някои казаха, че това е бил „много хубав, спонтанен момент“, а други го заклеймиха като илюстрация на „токсичната мъжественост“.

Треньорът на Тулуза Клеман Поатрньо заяви: „Мога да ви кажа само, че той беше добре приет“.

Превод и редакция: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/