in

Жена в Южна Корея убила двете си новородени и ги държала във фризера си години наред

Снимка: Pixabay

Жената е на 30 години и вече е имала три деца, когато е забременяла с четвъртото си, а след това и с петото си. За последните две е признала, че ги е убила, когато са били още новородени пеленачета. Пред полицията обяснила, че е извършила зверските убийства, тъй като изпитвала финансови затруднения. Още по-брутална става историята, след като става ясно, че жената натъпкала телата на убитите си деца във фризера в дома си

Полицията в Южна Корея съобщи, че е поискала заповед за арест на жена, обвинена в убийството на двете си новородени деца и държането на телата им във фризера в продължение на години.

Служител на полицията в провинция Кьонги Намбу заяви пред Си Ен Ен, че жената, която е на 30 години, е признала, че е убила бебетата и е казала, че го е направила, защото е имала икономически затруднения да се грижи за другите си три деца – на 12, 10 и 8 години.

Новородените са били само на един ден, когато са починали, добавя служителят.

Първата ѝ предполагаема жертва е четвъртото ѝ дете, родено в болница през ноември 2018 г. Полицията твърди, че тя е удушила момиченцето в деня след раждането и е сложила тялото във фризера на дома си. Обвинена е, че е направила същото и с петото си дете – момче, родено през ноември 2019 г.

Според полицията съпругът ѝ е казал, че двете деца са били абортирани, и затова не е знаел за предполагаемите убийства.

Случаят излезе наяве през май, когато правителственият съвет за одит и инспекция установи, че ражданията на бебетата никога не са били официално регистрирани, въпреки че в болницата е имало запис за раждането им.

Превод и редакция: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/