in

Крисия направи задръстване в София на изпращането си

Колаж: Редакция "Нова Варна"

Крисия в провокативен тоалет, създаден по нейна идея и с мощни рокерски мотори реши да отпразнува абитуриентската си. Без да е желала това, изпращането й блокира движението по улица в центъра на София.

Десетки близки и приятели на талантливата певица се събраха да празнуват заедно със зрелостничката, като за тържеството пристигнаха от Варна двете й сестри Тифани и Марина и майка й Енджи.

Няколко мощни мотора съпровождаха Крисия, като сред гостите бе и Евгени Димитров-Маестрото от „Ку-ку бенд“. Все пак той заедно със Слави Трифонов е човекът, открил таланта й преди 10 години, когато я представиха в „Шоуто на Слави“.

Крисия бе в черен тоалет, измислен и нарисуван от нея – бюстие с голямо деколте и дантелен панталон. За цялостната й визия се е погрижил дизайнерът Борче Ристовски.

По публикацията работи: Венета Николова

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/