in ,

Момиче от Варна е с опасност за живота след падане от тротинетка

Снимка: Pixabay

Все повече зачестиха случаите на тежки пътни инциденти с електрически тротинетки по улиците. В неделния ден във Варна момиче е пострадало тежко, докато е управлявало именно такова превозно средство.

Млада жена от Варна е с опасност за живота след падане от тротинетка, съобщиха за медия „Нова Варна“ от Областната дирекция на полицията.

21 -годишната варненка е настанен в болница с мозъчна контузия и с опасност за живота. Неприятният инцидент се случва снощи в два часа след полунощ в подлеза на ул. „Подвис“.

Според първоначалната информация, жената е управлявала електрически скутер и поради движение с несъобразена скорост пада на пътното платно и получава травмата.

Момичето е карало по пътното платно и е паднало само, без да е имало други превозни средства около нея.

Други две пътно-транспортни произшествия са станали на територията на град Варна за изминалото денонощие. И двете с материални щети, уточниха от полицията.

По публикацията работи: Венета Николова

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/