in

Съседи в Русия се мушкат с харпуни и се палят с горелки. Каква е причината?

Колаж: Редакция "Нова Варна"

Жестока междусъседска свада, с участието на самоделна горелка и харпун, се разиграва в Приморския край на Руската федерация. Руснак е с 60% изгаряния, а жена с рана на шията, след като техен съсед ги напада, заради багер пред дома му.

Мъж от Приморския край нападна съседите си, след като се ядоса, че пред дома му копае багер, за да разследва кражба на електроенергия. Докато съседът му опитва да успокои мъжа с горелката, той го подпалва.

Има и пострадала жена, която е уцелена с харпун. На кадри, разпространени онлайн, се вижда как мъжът запалва самоделното оръжие и напада съседа си.
Запаленият мъж е със 60% изгаряния, я жената по чудо оцелява, след като стрелата не засяга жизненоважни артерии в шията ѝ.

И тримата се озовават в болница. От пресслужбата на регионалното министерство на здравеопазването съобщиха, че линейка веднага е откарала един човек от мястото на инцидента и го е настанила в отделение по изгаряния. Жената е била оперирана и сега е под лекарско наблюдение, пише РИА Новости.

По случая е образувано наказателно дело за опит за убийство на двама души, съобщиха от прокуратурата.

Областната прокуратура заяви, че причината за инцидента е „установяване на неефективно използване на електроенергия от страна на заподозрения“.

По публикацията работи: Венета Николова

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/