in ,

Костадинов отвръща на изявлението на правителството срещу „Възраждане“ (НА ЖИВО)

Снимка: Пресцентър на ПП "Възраждане"

По рано през деня редовният кабинет осъди поведението на ПП „Възраждане“ на специална пресконференция, в която заяви, че няма да толерира призивите за насилие, които според правителството партията отправя.

Вижте тук живото включване на лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов от страницата му във „Фейскбук“ и какво по-точно отвърна на кабинета „Денков-Габриел“:

Костадинов обвини редовното правителство, че изпълнява поръченията на Американското посолство. Оприличи ситуацията в момента в България с Майдана в Украйна. Смята, че настоящето управление възражда неонацизма.

Освен това лидерът на „Възраждане“ Костадинов Костадинов заяви, че освен заплахите за забрана на предвожданото от него политическо движение, са получавали и физически заплахи. Заплаха получил и днес, но според него това показва само, че в действителност партията му е първа политическа сила.

Също така Костадинов обвини правителството в това, че се опитва да ограничи свободата на медиите, като визира случаите на Петър Волгин и скандалът, разразил се около изказване на председателя на СЕМ – Соня Момчилова.

Публикувано от Венета Николова

Магистър по „Публична комуникация“ от ФЖМК към СУ „Св. Климент Охридски“. Варненка, майка на едно дете, работила в сферата на връзките с обществеността (PR).