in

Затварят за движение Момин проход

Снимка: live.varna.bg

От пресцентърът на АПИ, изпратиха информация до медия „Нова Варна“, че за час днес ще се спре движението по път I-8 в района на Момин проход*. Ако някой случайно пътува натам, добре би било да избягва обедните часове.

Днес – 28 юни, от 11:45 ч. до 12:45 ч., ще се спре движението в двете посоки в участъка от 138-ми до 139-ти км на път I-8 Ихтиман – Момин проход, в района на Момин проход. Ограничаването на трафика е за извършването на взривни работи, свързани със строителството на жп линия в близост до пътя.

Шофьорите ще изчакват на място до възстановяване на движението.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

* (бел.ред.) На варненци районът е известен със скандалната Дияна Габровска, която след като не успя да се реализира в политиката, намери своето истинско призвание.

Публикувано от Венета Николова

Магистър по „Публична комуникация“ от ФЖМК към СУ „Св. Климент Охридски“. Варненка, майка на едно дете, работила в сферата на връзките с обществеността (PR).