in

8-годишна българска гимнастичка най-добра в САЩ. Баща й е бил участник в голям бг-реалити формат (СНИМКИ)

Колаж: Редакция "Нова Варна"

8-годишната Сияна-Мария Иванова е дъщеря на Любо Иванов от сезон 7 на “Фермата-време за пробуждане” и завоюва първото място в спортната гимнастика на националния шампионат в САЩ. Нейната най-силна дисциплина е на земя, където именно завоюва златото.

Първенството за цяла Америка се проведе в столицата на щата Илинойс – Спрингфийлд. 8-годишното талантливо българче тренира от две години в “Роял Академия”.

Постижението на Иванова е историческо, тъй като е първо за клуб “Роял Академия” на национално първенство. То беше изковано в голяма конкуренция и при над 7000 участници.

Първото място бе завоювано в последния ден на състезанието USTA Nationals.Освен успехът на Сияна и всички останали състезатели от клуба влязоха в Топ 10 във своите дисциплини.

Сияна-Мария Иванова е дъщеря на Любомир Иванов. Той е участник от сезон 7 на “Фермата-време за пробуждане”, който се излъчваше в ефира на bTV.

Колаж: Редакция „Нова Варна“

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/