in

Взрив в завод край Варна. Има пострадал (СНИМКИ)

Снимки: Провадийски глас

В следствие на взрива, един работник е пострадал в завод „Слънчеви лъчи Провадия“ ЕАД в Провадия, ни информираха от МВР-Варна. Пострадалият за щастие е без опасност за живота. Настанен е с изгаряния за лечение в болница.

От пресцентъра на полицията казаха за медия „Нова Варна“, че сигнал при РДПБЗН–Варна е получен в 17:17 часа вчера. Към местопроизшествието са били насочени по един противопожарен екип от РСПБЗН-Провадия, РСПБЗН-Дългопол, РСПБЗН-Девня и ССОД при РДПБЗН-Варна.

Снимка: К. Владимиров

При пристигането на първия екип е било установено, че е възникнал взрив в паро-котелна инсталация на природен газ в парова централа на територията на завод „Слънчеви лъчи Провадия“ ЕАД. От полицията във Варна уточниха, че това е една от версиите и че също така по инсталацията, станала причина за взрива, скоро е бил извършван ремонт.

Вследствие на взрива има един пострадал работник, който е с видими изгаряния по лицето.

Снимка: К. Владимиров

Нанесени са и материални щети – избита е била стена, остъкление на паровата централа и няколко локални огнища.

По публикацията работи: Венета Николова

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/