in

Жена скочи в движение от колата си, преди да се запали и изгори напълно: Носила документи на кметство и пари

Снимката е илюстративна: Pixabay

Голям екшън се е случил в Бургаско. Жена на 32 години твърди, че докато е шофирала е забелязала черен дим, излизащ от таблото на колата ѝ. След като видяла това, тя скочила в движение от автомобила. Тогава автомобилът се преобърнал и изгорял напълно. После станало ясно, че жената превозвала множество важни документи и неустановена сума пари

На 3-ти юли около 11.25 ч. в Районно управление – Созопол е получено съобщение за самостоятелен пътен инцидент. Той е възникнал на пътя между селата Извор и Зидарово. Там се е самозапалил автомобил.

Установено е, че местопроизшествието е на около два километра след с. Зидарово в посока разклона Зидарово – Присад.

На място се намирала 32-годишна жена от с. Зидарово, която заявила, че по време на движение забелязала от таблото на управлявания от нея лек автомобил с бургаска регитрация, да излиза черен дим.

По думите й успяла да скочи в движение, а колата навлязла в крайпътно дере, преобърнала се и изцяло изгоряла.

Жената заявила, че носила множество служебни документи на кметство на с. Габър, както и неустановена към момента парична сума, събрана от жители на с. Габър и предназначена за закупуване на дърва за огрев.

Огънят е потушен от един противопожарен автомобил и трима огнеборци. По случая е образувано досъдебно производство.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.