in

Новинарка от bTV и Маестрото от Ку-Ку Бенд вдигнаха сватба

Снимка: Facebook

Виктория Готева, водеща на BTV новините, и Евгени Димитров – Маестрото, пианист и ръководител на “Ку-Ку Бенд”, предприеха важна стъпка за общото си бъдеще.

След продължителната си връзка от 3 години, двамата сключиха брак в присъствието само на най-близките си, като събитието се е състояло средата на миналия месец и е било на морска тематика.

Виктория решава да се занимава с пиано и да ходи на уроци при Маестрото, което не пречи да дежурства в нюзрума на BTV и да става рано сутринта. Водещата не крие тази информация, въпреки че предпочита личния ѝ живот да остава в сянката на работата.

Виктория Готева е сред най-популярните и обичани лица на bTV Новините, а също така работи там вече 7 години – от 2016 г. Журналистиката е нейното голямо призвание, а колегите в телевизията приема за също толкова близки, колкото едно голямо семейство.

Снимка: Facebook

По публикацията работи: Александра Крумова

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/