in

След като машинист пострада край Варна: Все още се издирват децата, хвърляли камъни по влак

Кадър: Youtube/Tsvetan Kaludov

По-рано днес ви съобщихме до случило се хулиганско деяние край Варна, което е довело до раняването на машинист. Камъни са хвърляни по влак, докато той е бил още в движение на гара Провадия. Инцидентът се е случил с бързия влак от Варна за Враца

Припомняме, че при преминаване на композицията преди входния сигнал на гара Провадия малко след 17:00 ч. на 09.07.2023 г. влакът е замерян с камъни, при което е счупено челното стъкло на кабината на локомотива. Вследствие на вандалската проява е пострадал машинистът в локомотива, като същия е получил наранявания в рамото и е засегнато едното му око.

Все още се издирват децата, хвърляли камъни по композицията, съобщават от полицията.

Машинист пострада на гара във Варненско: Хвърлени са камъни по влака в движение

От Апелативна прокуратура – Варна съобщиха, че Районна прокуратура – Варна ръководи досъдебно производство за нанесената повреда на локомотива на влака, преминаващ край Провадия

Работата по изясняване на обстоятелствата и детайлите около инцидента продължава под ръководството и надзора на Териториално отделение Провадия при Районна прокуратура – Варна. Работи се за установяване и на извършителите на деянието.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.