in

След жестокото насилие: Издирват мъжа, ритал момиче пред дискотека в „Слънчев бряг“

Колаж: "Нова Варна"

Както вчера ви съобщихме, насилие е извършено над момиче и момче пред дискотека в „Слънчев бряг“. Припомняме ви, че това се е случило в присъствието на охранители. На заснето видео се виждаше как мъже ритат паднало на земята момиче. Младеж се спуска да помогне на момичето, но бива повален на земята. Клипът е заснет в събота около 4.30 през нощта.

Полицията и прокуратурата започнаха проверки. Според свидетели двамата младежи са били в неадекватно състояние и са се държали арогантно в дискотеката. Районният прокурор Мария Маркова сподели, че в РП-Бургас е образувано досъдебно производство за лека телесна повреда по хулигански подбуди.

Насилие пред дискотека в “Слънчев бряг”: Момиче е удряно, а момче е свалено на земята. Охранители наблюдавали (ВИДЕО)

„С установяването и разпитите на множество свидетели ще се установи доколко служителите на охранителната фирма са превишили своите права. Разследването е в много начален етап, издирва се лицето, което не е с униформа на охранителната фирма, за което на записа се вижда, че рита момичето“, обясни тя пред Нова телевизия.

По думите ѝ задържаните са дошли от вътрешността на страната с цел забавление. Предполага се, че са им взети проби за употреба на алкохол и наркотици. „Неадекватното им поведение сочи, че са употребили значително количество алкохол“, заяви тя.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/