in

Мистериозна смърт: Мъж почина, санирайки жилище: Висял в безпомощно състояние в осигурителната седалка на въжето

Колаж: "Нова Варна"

От ОДМВР-Русе съобщиха, че в момента се разследва смъртта на мъж, починал при саниране на жилище в града. Той бил забелязан да виси в безпомощно състояние в осигурителна седалка на въже. След извършен оглед, не са открити следи от травматични увреждания по починалия мъж

Вчера около 16:10 часа във Второ РУ е получен сигнал за мъж в безпомощно състояние, висящ в осигурителна седалка на въже между 5 и 6 етаж в блок на ул. „Петрохан“ в Русе.

На адреса са изпратени екипи на полицията, спешна помощ и на пожарната. Установено е, че мъжът е 47-годишен русенец, който извършвал външно саниране на жилище по алпийски способ.

Със съдействието на служителите от РДПБЗН, тялото на мъжа е било свалено долу, където екипът на ЦСМП е установил смъртта му. На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група на полицията и съдебен лекар.

При първоначалния оглед не са установени видими следи от травматични увреждания по тялото на починалия. Случаят е документиран като е образувано досъдебно производство и се разследва.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.