in

Белослава с първи думи след ареста: Допуснах грешка, неприсъща за мен

Снимка: Facebook/Beloslava

Припомняме ви, че българската певица Белослава бе задържана след шофиране в нетрезво състояние. Тестът с дрегер отчел 1,25 промила алкохол, когато певицата била спряна за проверка от патрул на бул. „Ал. Пушкин“, малко преди „Княжево“. 

Белослава направи своя първи коментар, след като беше задържана. Чрез пост в социалната мрежа Фейсбук, тя обяснява, че в нощта на своя рожден ден „е допуснала огромна грешка, неприсъща за нея”.

Задържаха певицата Белослава

Ето какви са точните думи на Белослава:

„Скъпи приятели,

Моя любима публика, в нощта на своя рожден ден, допуснах огромна грешка, неприсъща за мен. За беда и за урок понасям всички последствия. Дължа своите дълбоки извинения, на най-близките хора до мен и на най-топлата и обична публика, която имам. Благодаря за огромната подкрепа, през последните 24 часа и за безрезервната обич през изминалите 24 години. С огромно извинение и уважение към всички вас!

Ваша Белослава“

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.