in

Варненка тормози съседите си със системни наводнения (ВИДЕО)

Кадри: Г. Господинов

Читател на медия „Нова Варна“ се свърза с екипа ни, за да сигнализира за системен тормоз, на който е подложен. Мъжът обяснява, че редовно апартаментът му бива наводняван от негова съседка

Нашият читател разказва, че преди малко повече от една година си е купил апартамент, след което е направил основен ремонт на жилището.

Оттогава насам съседката от горния етаж наводнявала апартамента цели три пъти. Мъжът изпрати към редакцията ни снимков и видео материал, показващ нагледно какво е положението в апартамента и на стълбището.

Публикуваме пълния текст от сигнала на нашия читател:

„Здравейте, повода по който ви пиша е системни наводнения от съсед. Преди повече от 1 г. си закупих апартамент във ж.к. „Владиславово“, бл. 4, на който направих основен ремонт. След като приключи ремонта се нанесох да живея в него. Не след дълго започнаха системните наводнения от съседа над мен. На брой към момента те са 3. Съседът над мен е възрастна жена, която казва че няма вина. При опит да се свържа с дъщеря й, същата отказа да дойде и казва, че искала да я вкара в лудница, но не можела и била се отказала от нея. Към момента въпросната жена е способна във всеки един момент да ни наводни отново. Моля ви за съдействие. Пусната е жалба към професионалния домоуправител. Апартаментът има застраховка. Свързали сме се с агенцията, която изпрати оценител на щетите. Беше ни изплатено за щетите от първото наводнение. Към момента са вече 3 и не спират проблемите по апартамента, който пак казвам е след основен ремонт. Благодаря и бих се радвал за отговор от ваша страна и за решение на проблеми в най бързи срокове“.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.