in

186 години от рождението на Васил Левски: Ето как Варна го отбеляза (СНИМКИ)

Снимка: LiveVarna

Днес се навършват 186 години от рождението на Апостола Васил Левски. По тази причина в много населени места в България, включително и във Варна се провеждат церемонии

Във Варна имаше общоградското поклонение, организирано от Община Варна със съдействието на Военноморските сили. То се състоя пред паметника на Апостола в Морската градина.

Венци и цветя с военен ритуал в знак на признателност бяха поднесени от Коста Базитов, зам.-кмет на Община Варна, Тодор Балабанов, председател на Общинския съвет, контраадмирал Кирил Михайлов – командир на ВМС, представители на държавни служби, на Варненската и Великопреславска митрополия, общински съветници и районни кметове, на Съюза на ветераните от войните и Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва, политически партии, организации и граждани.

Снимка: LiveVarna
Снимка: LiveVarna
Снимка: LiveVarna

Снимка: LiveVarna

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.