in

Мъж, изхарчил 14 хиляди долара, за да се превърне в куче порода Коли

Колаж: Редакция "Нова Варна"

Японски гражданин се е превърнал в куче, след като е платил повече от 14 000 долара за специално изработен реалистичен костюм на куче порода Коли. Той признава, че се е спрял на тази порода заради това, че по големина се доближава до човешкия ръст.

Гражданинът, който в Интернет се представя само с името Токо, казва, че необичайната дреха му е помогнала да осъществи детската си мечта „да се превърне в животно“ или по-точно в куче.

Кадрите, споделени в канала на Токо в YouTube, където той има повече от 32 000 абонати, показват как той е облечен в костюма, докато се пързаля по тревата, търкаля се по пода или играе на апорт.

Токо дори е качил видеоклип, в който за първи път се появява на публично място като куче.

Случайните минувачи изглеждат възхитени от кучешкия дебют на мъжа, докато той дефилира по оживена улица в клип, който е събрал 1,7 милиона гледания до момента.

По публикацията работи: Венета Николова

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/