in

След див скандал за пари и размахано оръжие: Опандизиха Гринго на Софи Маринова

Кадър: Youtube

Тодор Давидов, по-известен като Гринго на фолкпевицата Софи Маринова, бе задържан през вчерашния ден след див скандал в Айтос. От полицията съобщават, че това се е случило след подаден сигнал за нападение

Срещу Гринго е повдигнато обвинение за закана за убийство, като в момента той е задържан за 72 часа с прокурорско постановление.

Гражданин на Айтос се е оплакал в полицията, че е бил нападнат и заплашен от Давидов, като се твърди, че нападателят размахал хладно оръжие.

Двамата мъже започнали да спорят разгорещено заради определена сума пари, която Гринго дължал на съгражданина си Ахмед след сделка с автомобили, осъществена преди няколко години.

„Ще те излежа за 3-4 месеца и пак ще изляза, никой в България не иска да си има работа с мен“, заканил се Давидов.

След саморазправата, побойникът избягал, но не след дълго е арестуван в РУ на МВР- Айтос.

Гринго има богато криминално досие, като се бе признал за виновен и за рекет на айтоски бизнесмен Асен Атанасов. Заедно със свой съучастник изнудвали бизнесмена за пари, като заплашвали с убийство него и семейството му, в случай че не се подчини и не предостави парите.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.