in

Дръпнал дявола за опашката: Хванаха млад мъж с 666 грама марихуана в пазарджишко

Снимка: Pixabay

Служители на полицейския участък в Ракитово задържаха мъж, притежаващ солидно количество наркотици. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик за медия „Нова Варна“.

Полицаите засекли в центъра на ракитовското село Дорково 25-годишен жител на Велинград. Последвала проверка, при която се установили, че мъжът носи в себе си две кутии от цигари пълни със суха зелена листна маса.

Последвал полеви наркотест, който реагирал положително на канабис. Малко по-късно органите на реда извършили и претърсване в жилището му.

Там били открити полиетиленови пликове също съдържащи марихуана с общо тегло около 666 грама. Намерени са още електронна везна и два броя гриндери.

Цялата дрога и оборудването са нейното разфасоване са иззети, а притежателят им задържан за срок от 24 часа. По случая се води досъдебно производство под надзора на прокуратурата.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.