in

След като изтече чат, в който приятел на Георги се заканва да „довърши“ Дебора: Мъжът излезе с обяснение (ВИДЕО)

Колаж: "Нова Варна"

Сагата с 400-те шева продължава. Изтекоха скандални чатове, в които приятел на Георги Николаев – Мирослав Андонов, се заканва да „довърши“ обезобразената 18-годишна Дебора от Стара Загора.

Кадър: Facebook

На скрийшота от чата се вижда как напереният младеж казва, че е трябвало шевовете да са не 400, а дори 800. След изтичането на чата обаче, Мирослав пусна видео, в което казва, че написаното не е вярно. По негови думи някой го е натопил, а чатът е фалшив. Нямал представа защо се е случило това нещо

Припомняме, че 18-годишната Дебора бе нарязана с макетно ножче от Георги Николаев, след което получи 400 шева.

Публикуваме изтеклия чат, в който приятелят на Георги – Мирослав, се заканва да „довърши“ момичето:

Снимка: Facebook

След изтичането на чата, Мирослав Андонов каза следното:

„Аз съм Мирослав Андонов. Тук съм във връзка с чата относно момичето. Искам да кажа, че не съм писал нищо. Не съм аз извършителя, някой ме е набедил. Направил е фалшив чат. Знаете колко е лесно, знаете как се случва. Не знам защо на мен се е случило. Но е факт. Аз ще се свържа с органите, подал съм жалба. Ще гледам да направя всичко възможно да докажа, че наистина не съм аз“, закани се Мирослав в социалната мрежа.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.