in

Арестуваха български изнасилвач във Великобритания

Снимка: Pixabay

Известен български изнасилвач беше арестуван във Великобритания преди броени дни. Той има богато криминално минало у нас и явно е решил да продължи живота си в чужда страна, но изглежда навиците му не са се променили. М. Грудев се очаква да се изправи пред магистратите от Ливърпул 

У нас 37-годишният М. Грудев, родом от Ямбол, който е бивш барман, вече има присъди за подобни деяния. През 2014 г. мъжът бе осъден на изнасилване и блудство с две студентки в Благоевград. Докато бившата му приятелка Гюдлфие го съди за полов акт, извършен против волята й, пред Темида се ожали друга жена на име Веска, която била нападната посред нощ на излизане от дискотека.

Преди дни обаче бившият барман е арестуван за опит за отвличане и блудство в английския град Уорингтън, съобщава Телеграф.

По тъмна доба Грудев причакал жертвата на улицата и я завлачил със себе си в храстите. 19-годишното момиче обаче успяло да избяга и потърсило помощ от минаващ наблизо таксиметров шофьор, който я откарал до полицейско управление.

На следващата сутрин 37-годишният насилник бил намерен и задържан.

М. Грудев е изправен пред съда в Честър във вторник, но отказал да признае вината си и затова ще се яви пред магистратите от Ливърпул в присъствието на преводач.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/