in

Това е майката, обвинена, че е изхвърлила детето си от колата: Излезе със своя версия (ВИДЕО)

Кадър: Vbox7/Новините на NOVA

По-рано днес ви съобщихме за фрапиращ случай от Бургаско. От полицията изпратиха информация, че жена на 49 години е издърпала и изхвърлила 8-годишния си син от купето на колата по т.нар. „Царевски път” 

На излизане на съдебната зала Ваня Янакиева заяви, че е невинна.

Жена издърпа и изхвърли детенцето си от кола край Бургас

„Това, в което съм обвинена, не е истина. Аз обичам децата си и винаги съм се старала те да са добре. Никого не съм изхвърляла – нито едно от децата си, нито съм ги пребивала. Нито имат рани, което да доказва, че аз съм направила нещо“, подчерта обвиняемата, съобщава Нова телевизия.

Тя има своя версия за случая от 1 август, когато се твърди, че е изхвърлила сина си от колата.„Голямото дете изрита в коремчето по-малкото. Спряхме колата, изкарах детето навън, от страната на банкета. Говорих с него и го помолих да се извини на Ани, защото непрекъснато я тормози“, разказа своята версия майката.

По думите ѝ децата са малтретирани от бащата, срещу който има заведено дело за блудство.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/