in

Крадец не издържа при вида на сладко куче: Спря, за да му се радва, преди да открадне колело (ВИДЕО)

Кадър: Youtube/ANC 24/7

Крадец нахлу в гаража на частен дом в Сан Диего, с цел да открадне велосипед. По време на кражбата любопитно и любвеобилно куче се доближи до крадеца, мятайки опашка и търсейки внимание. Всичко това е заснето от охранителна камера. Мъжът спира за момент, за да се порадва на кучето от порода Голдън ретривър, преди да задигне колелото, което е на стойност 1300 долара

Мъжът явно не е могъл да устои при вида на любвеобилното животно. Кадрите от инцидента от 15 юли оттогава станаха вайръл и събраха над 1 милион гледания за 24 часа в TikTok, съобщава CBS News.

На видеото се вижда, че кучето пазач не иска нищо повече от малко любов и обич. След това крадецът спира за да погали и прегърне животното.

„Ти си най-готиното куче, което познавам!“ казва заподозреният. Той дори пада на колене в момент на истинско приятелство. „И аз те обичам. Ти си сладур!“, казва той.

Колкото и вълнуваща да беше срещата, собственикът на велосипеда все още е без имуществото си, а заподозреният все още не е задържан.

Превод и редакция: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/