in

Мъж преби съпругата си, родила му три деца, оставил я в безсъзнание за часове. Децата после чистили кръвта й (ВИДЕО)

Снимка: Pixabay.com

За зловещата случка, която е от края на миналия месец, разказва адвокатът на нападната от съпруга си жена. Тя е била ударено много силно в главата, от което е загубила съзнание в продължение на няколко часа. Направени са й пет шева на мястото на удара. Съдебно-медицинската експертиза и в този случай сочи за лека телесна повреда. Наложило се дори децата да почистват кръвта на майка си, разказва още защитникът. Целият му разказ може да видите във видеото най-долу:

Многодетната майка на три деца е била пребита жестоко от съпруга си преди дни в Пловдив, съобщават от бТВ. Тя е била приета в пловдивска болница с временна опасност за живота.

„Агресията е била провокирана от неоправдана ревност. Това не е първият път на агресия, проявявана от мъжа ѝ към нея. В този конкретен случай обаче последиците са били много тежки. Жената е била ударена в главата от твърд предмет“, обясни адвокатът на пострадалата Атанас Атанасов.

Часове наред пострадалата е била в безсъзнание. Това е наложило нейната хоспитализация в УМБАЛ „Св. Георги“ в Пловдив. Адвокатът ѝ посочи, че там са ѝ направени пет шева на главата и състоянието е овладяно. Пет дни по-късно жената е изписана.

Към момента съпругът е изведен от жилището и има издадена заповед за временна защита.

По публикацията работи: Венета Николова

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/