in

Шофьор от Варна не спря на знак „Стоп“ и предизвика хаос на пътя: Има пострадали

Снимка: "Нова Варна"

Варненец не спря с колата си на пътен знак „СТОП“, в Бургаско, поради което предизвика пътен инцидент с друг автомобил. Има двама пострадали вследствие на инцидента – жена от Варна и мъж от благоевградското село Филипово. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Бургас.

На 09.08.т.г. около 15.10 ч. в Сунгурларе, на кръстовището на ул. „Грозьо Георгиев“ и пътя с. Вълчин – с. Бероново, лек автомобил с чуждестранна регистрация, управляван от 37-годишен варненец, движейки се към с. Бероново, не спира на пътен знак „СТОП“ и допуска ПТП с движещия се по път с предимство лек автомобил със софийска регистрация, управляван от 21-годишен габровец.

От пътния инцидент пострадали: пътуващата в лекия автомобил, управляван от варненеца 63-годишна жена от Варна, която с охлузвания и натъртвания по тялото, без опасност за живота, е прегледана и освободена за домашно лечение, както и пътуващият в лекия автомобил, управляван от габровеца,  65-годишен мъж от благоевградското село Филипово, който с охлузвания и натъртвания по тялото, без опасност за живота, е прегледан и освободен за домашно лечение.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.