in

Тежко пострадала жена разказва: 14-годишно момиче с тротинетка ме блъсна (ВИДЕО)

Колаж: "Нова Варна"

Жена е тежко пострадала, след като е била блъсната от електрическа тротинетка. Инцидентът се е случил в столицата на 24 май, но жената разказва пред медиите за него сега.

„На 24 май се прибирах след обяд със сина ми. Тъй като тротоарът от едната страна на улицата беше непроходим, реших, че трябва да пресечем. Огледах се, тръгнах да пресичам и след секунди се озовах на земята”, разказва потърпевшата Ирена пред Нова телевизия. По думите ѝ тротинетката, която я блъснала, била управлявана от момиче на 14 години.

„Нямам спомени от случая. Моят син ми разказва, че отгоре е летяла тротинетка, която ме е блъснала в крака”, казва още жената.

Ирена споделя, че след инцидента има множество наранявания – счупен нос, четири счупени зъба, травма на гръдния кош. Все още е нетрудоспособна заради тежките последици от инцидента.

По думите ѝ по случая има отказ за образуване на досъдебно производство.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/