in

Наглост на жълтите павета: Луксозни автомобили се движат бясно и дрифтят на пъпа на София (ВИДЕО)

Колаж: "Нова Варна"

В социалните мрежи се появиха видеа на скъпи автомобили, преминаващи с бясна скорост по жълтите павета в София. Става въпрос за организирани гонки и дрифт

Най-голямо впечатление прави луксозен автомобил с регистрационен номер четири шестици. Преди година шофьорът му причини катастрофа край Царево.

Тогава той връхлетя група младежи, спрели да снимат залеза. Като по чудо инцидентът се размина без жертви. По-късно шофьорът показа среден пръст на снимка на фона на потрошения луксозен автомобил.

„В закона такова поведение не се санкционира с отнемане на колата. Законодателство, което чрез норми се опитва да овладее, да предвиди, всички възможни житейски хипотези, не е добро. За това е съдът. Нормите трябва да са по-общо формулирани, но по начин, който да вмества всички подобни действия”, обясни в ефира на Нова телевизия адвокат Людмил Рангелов.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/