in

Майка: Търся спасение за детето си. Страда от тежко заболяване и спешно се нуждаем от средства

Колаж: "Нова Варна"

Бебе Йоана страда от тежка форма на епилепсия и спешно се нуждае от средства за лечението си. Нейната майка разказва, че малката Йоана е пострадала тежко по време на раждането си и вече 1 г и 9 м се бори за своя живот и за своето бъдеще. 

„Аз съм майката на Йоана и търся спасение за моето дете!“, пише майката на детето в платформа за дарения.

Тя разказва, че Йоана е развила тежка форма на епилепсия, която семейството със собствени сили от година и половина успешно овладява, както и с помощта на отдаден и безкористен невролог в Турция.

Наскоро поради рязко възникнала възпалителна активност в организма, Йоана е направила тежък и продължителен гърч и е била приета в интензивно отделение в столицата, разказва още майката.

По нейни думи лекарите в болницата се чувстват безпомощни и за тях случаят на Йоана е приключен казус.

„За нас като родители, обаче, остава една последна надежда да успеем да я излекуваме и да и дадем шанс за щастлив и пълноценен живот като потърсим болница, която е готова да я лекува. Знам само, че утре ни изписват от болницата в София и трябва да си взема детето и да го транспортирам с линейка в тежко състояние до болница, която е готова да направи всичко възможно, за да го лекува. Силите ни да посрещнем тези разходи, обаче, са напълно изчерпани вече. Молим за помощ да лекуваме нашето детенце, нашата прекрасна Йоана. Моля ви, помогнете ми да дам детство на дъщеря си!“, пише борбената майка на детето.

Нека всеки, който има желание и възможност да помогне, да го направи по следния начин:

Банка: Алианц Банк България
IBAN: BG48BUIN95611000714889
BIC: BUINBGSF
Получател: Фондация Павел Андреев
Основание: Дарение за Йоана Димитър Атанасова

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.