in

Какво откриха в дома и заведението за бързо хранене на криминално проявени мъж и жена в Несебър?

Снимка: Pixabay

Претърсване е извършено в апартамент в несебърския квартал „Камелия“, както и в заведение за хранене, намиращо се в морския град. И апартамента, и заведението, принадлежат на криминално проявени мъж и жена, съобщават от бургаската полиция. Двамата са бургазлии

На 17.08.т.г. около 14.00 ч. служители от Районно управление – Несебър извършили проверка в апартамент, разположен в кооперация в несебърския квартал „Камелия“, обитаван от 45-годишен криминално проявен и осъждан бургазлия и 33-годишна криминално проявена бургазлийка.

При извършеното претърсване в жилището са намерени и иззети: вакумиран плик със суха тревна маса (канабис), свивка с бяло кристалообразно вещество (метамфетамин), осем пликчета, съдържащи суха тревна маса (канабис) и електронна везна. Общото иззето количеството на иззетата канабисова тревната маса е около 50 грама. Намерени и иззети са и два пистолети с пълнители към тях.

При извършено претърсване на стопанисвано от лицата заведение за бързо хранене, разположено в партерен етаж на сградата, е открит и иззет буркан с късове суха тревна маса (канабис) с тегло около 10 гр.

Двамата бургазлии са задържани с полицейска заповед за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.