in

Още жертви на морето: Два трупа изплуваха на плажове у нас

Снимка: Pixabay

Както вчера ви съобщихме, двама мъже се удавиха на плаж „Фичоза-Ветеран“ край Варна. Днес стана ясно, че са открити и още два трупа на удавници – този път на плажа на ул. „Крайбрежна“ в Поморие и в морето край местността „Кавака“ на южния плаж в Обзор.

На 16 август около 18:15 часа в Районното управление в Поморие е получено съобщение за удавен мъж, чието тяло е открито на плажа на ул. „Крайбрежна“. Загиналият мъж е на 50 години от с. Бов, община Своге. Тялото е откарано за аутопсия. Работата по случая продължава.

Поредна трагедия на плаж край Варна: Двама мъже се удавиха

На 17 август около 14:00 ч. в Районното управление в Несебър е получено съобщение за труп на мъж с плажно облекло, открит в морето край местността „Кавака“ на южния плаж в Обзор. Няма видими следи от насилие. Предстои да бъдат установени точните причини за смъртта, въпреки, че най-вероятната е удавяне. Все още не е установена самоличността на мъжа, но видимата му възраст е около 25-35 години.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.