in

След като погреба 17-годишната си дъщеря – майка на бебе: Семейство иска справедливост (ВИДЕО)

Кадър: Vbox7/Твоят ден

Както ви съобщихме преди дни, 20-годишен мъж е убил 17-годишната майка на детето си по особено жесток начин. Наръгал я е с остър предмет във врата. Двамата живеели на семейни начала. Случката се е разиграла в Нова Загора, но почерненото семейство, погребало дъщеря си, е от Казанлък. По непотвърдена информация починалото момиче е било бременно с второто си дете

Извършеното престъпление е в условия на продължаващо домашно насилие.

Въпреки усилията на лекарите, момичето, което има 10-месечно дете от обвиненият в извършването на насилието и фаталния удар с нож, умира. Соченият за извършител е задържан.

Според близките насилието е продължавало дълго време. Майката Жана казва, че всеки ден е била малтретирана.

„Идваше у нас, цялата беше в синини. Искам справедливост, доживотен затвор. 17-годишно детето ми си отиде. Той не я пускаше на гости, идваше и я вземаше“, обясни тя пред Nova News.

От Германия се прибира сестра ѝ и споделя, че задържаният не е позволявал да си комуникира с нея. Роднините казват, че той е бил наркозависим. По непотвърдена информация жената е била бременна с второ дете.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/