in ,

Янев откри офиса и утвърди кмета за Варна. „Всички го познавате, ще бъдем на балотаж“ (ВИДЕО)

Снимка: "Български Възход" - Варна

Стефан Янев откри офиса на ПП „Български Възход“ във Варна.

На събитието присъстваха десетки симпатизанти и членове на партията. Множество граждани заявиха желание за участие в предстоящата кампания за местни избори. Подготвя се листата на партията за гр. Варна, както и представянето на кандидат за кмет.

Снимка: „Български Възход“ – Варна

Пред симпатизанти областният координатор Диан Драганов коментира, че има желаещи за листата на партията с доказан опит и експертиза, които представят каузи и идеи за развитието на града.

Драганов заяви още: „Голямата изненада за Варна ще е нашият кандидат кмет. Всички във Варна го познавате. Представянето се планира да бъде на 6 септември.

Аз лично съм изненадан от огромната подкрепа, която получаваме и съм уверен, че ще сме на балотаж. Привличането на хора с каузи в листата работи успешно“.

Ген. Стефан Янев изрази подкрепата си за подхода на местната структура и одобри проекта на програмата за развитие на Варна. „Каузата на вашия бъдещ кандидат кмет е каузата на варненци, вярвам в успеха ни.“

Офисът на ПП „Български Възход“ се намира в гр. Варна, бизнес център „Чайка“ на партерния етаж.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/