in

Семейство издирва сина си вече 11 дена: Изчезнал мистериозно, отивайки до магазина

Колаж: "Нова Варна"

Става въпрос за млад мъж от град Русе. Неговото име е Атанас и е на 24 години. Той излязъл от дома си на 11 август и оттогава никой не знае къде е. Телефонът му е изключен, като роднините му не са могли да се свържат с него още на първия час след излизането му от дома му. Близки на мъжа казаха какви са техните версии.

Дядото на младия мъж разказва пред Нова телевизия, че е бил с внука си до ранния следобед на 11 август. Около 14:30 часа той му поискал 20 лв.

„Каза ми, че отива до магазина. След като закъсня с около един час, се опитах да се свържа с него – да ми каже къде е и защо се бави. Но телефонът му беше изключен. Все още, на всеки час опитвам да се свържа с него“, разказва майката на Атанас.

Атанас е разделен с жена си, а двамата имат две деца. Майката на младия мъж обяснява, че той няма проблеми с никого. „Няма с кого да имаме конфликт“, категорична е тя.

Близките на 24-годишния мъж призовават всеки, който го е видял, или има някаква информация за него, да се обадят на 112.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/