in

Германец разви скорост от 148 км/ч с пластмасов детски автомобил (ВИДЕО)

Кадър: Youtube/Mannheimer Morgen

Поставен е нов световен рекорд. Германец успя да развие грандиозна скорост, карайки пластмасов детски автомобил, наречен бобикар. Превозното средство е модифицирано и има специални гуми и електрически мотор.

Германец постави нов световен рекорд за висока скорост с модифициран бобикар, предаде RTL.

Марсел Паул е името на 31-годишният ентусиаст, успял да постигне това, предава RTL. Той успява да развие скорост от 148 км/ч с необичайното превозно средство.

За да подобри рекорда, германецът трябваше да развие най-малко 70 км/ч. Той си постави за цел два пъти по-висока скорост.

„Искам да достигна 140 км/ч, защото това е скоростта, която Де Лериан развива, за да пътува във времето във филма „Завръщане в бъдещето“, казва Паул.

За Марсел постижението не е нищо ново – миналата година той достигна 106 километра в час на наклонена писта с немодифициран бобикар и дори 133 км в час с друг, специално направен за състезания.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/